1. התחילו בהכנת תערובת הטונה: בקערה גדולה, ערבבו את הטונה המסוננת עם הפלפל החריף, הבצל הסגול, מיץ הלימון, שמן הזית והכוסברה. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם וערבבו היטב עד שהתערובת אחידה.
2. הוסיפו את המיונז ורוטב הצ'ילי המתוק לתערובת הטונה וערבבו שוב עד שהכל מתמזג בצורה מושלמת.
3. חצו את הלחמניות והניחו על כל חצי עלה חסה.
4. חלקו את תערובת הטונה בין הלחמניות והניחו מעל כל סנדוויץ' פרוסות אבוקדו.
5. סגרו את הסנדוויץ' והגישו מיד. אפשר להוסיף עוד רוטב צ'ילי מתוק בצד למי שאוהב יותר חריף.
6. תהנו מהסנדוויץ' המקסיקני המדהים הזה!