1. מתחילים בהכנת הרוטב: בקערה קטנה מערבבים את רוטב הסויה, שמן השומשום, הג'ינג'ר, השום, הדבש וחומץ האורז. מערבבים היטב עד שהדבש נמס והתערובת אחידה.
2. מחממים מחבת טפניאקי או מחבת רגילה על חום גבוה ומוסיפים את שמן הקנולה.
3. מניחים את פילה הסלמון על המחבת עם העור כלפי מטה וצולים כ-3-4 דקות עד שהעור פריך.
4. הופכים את הסלמון ומוסיפים את הרוטב למחבת. ממשיכים לצלות עוד 3-4 דקות עד שהסלמון מבושל לפי הטעם.
5. מוסיפים את הפלפל האדום, הגזר והבצל הירוק למחבת ומקפיצים יחד עם הסלמון והרוטב למשך 2 דקות נוספות.
6. מסירים מהאש ומפזרים מעל את השומשום הקלוי. מגישים חם עם אורז לבן או נודלס.