1. מחממים את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. מניחים את פילה הסלמון בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
3. סוחטים את מיץ הלימונים על הסלמון ומפזרים את קליפת הלימון המגוררת.
4. קוצצים את השום דק ומפזרים מעל הסלמון.
5. מזלפים שמן זית על הסלמון ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
6. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ואופים בתנור במשך 15 דקות.
7. מסירים את נייר האלומיניום ואופים עוד 5 דקות כדי לקבל קריספיות.
8. מוציאים מהתנור ומפזרים פטרוזיליה קצוצה לפני ההגשה.