1. מחממים את שמן הקוקוס במחבת גדולה על אש בינונית.
2. מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים קלות עד שהוא מתחיל להזהיב.
3. מוסיפים את פילה הסלמון למחבת, ומטגנים כל צד כ-4 דקות עד שהסלמון מתחיל להזהיב.
4. מערבבים בקערה קטנה את מיץ הלימון, הדבש ורוטב הסויה, ושופכים על הסלמון במחבת.
5. ממשיכים לבשל את הסלמון עוד כ-5 דקות, תוך כדי שהרוטב מצטמצם והסלמון סופג את הטעמים.
6. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומפזרים מעל את הפטרוזיליה הקצוצה.
7. מגישים חם לצד סלט ירוק או אורז לבן.