1. מתחילים בחימום שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
2. מוסיפים את השום הכתוש והג'ינג'ר המגורד ומטגנים קלות עד שהריח מתחיל להתפשט במטבח.
3. מניחים את פילה הסלמון במחבת, עם העור כלפי מטה, ומטגנים כ-4 דקות עד שהעור הופך לקריספי.
4. הופכים את הסלמון ומוסיפים למחבת את רוטב הסויה, הדבש ומיץ הלימון. מבשלים עוד כ-3 דקות.
5. מפזרים את השומשום מעל הסלמון וממשיכים לבשל עוד 2 דקות עד שהשומשום מזהיב.
6. מסירים מהאש ומפזרים מעל את הבצל הירוק הקצוץ. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומגישים חם.