1. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני.
2. מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים קלות עד שהוא מתחיל להזהיב.
3. מוסיפים את פילה הסלמון למחבת, עם העור כלפי מטה, ומטגנים כ-4-5 דקות עד שהעור הופך לקריספי.
4. הופכים את הסלמון ומוסיפים את החמאה למחבת. ממשיכים לטגן עוד 3-4 דקות.
5. מוסיפים את מיץ הלימון, הפטרוזיליה והשמיר למחבת ומערבבים בעדינות.
6. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים עוד דקה נוספת.
7. מסירים מהאש ומגישים חם עם תוספת של ירקות טריים או אורז לבן.