1. מתחילים בהכנת הרוטב: בקערה קטנה מערבבים את הדבש, רוטב הסויה, חומץ הבלסמי והשום הכתוש. מערבבים היטב עד שהרוטב אחיד.
2. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים את שמן הזית.
3. מתבלים את פילה הסלמון במלח ופלפל לפי הטעם ומניחים במחבת החמה עם הצד של העור כלפי מטה. מטגנים כ-4-5 דקות עד שהעור פריך.
4. הופכים את הסלמון וממשיכים לטגן עוד 3-4 דקות.
5. יוצקים את הרוטב המוכן על הסלמון במחבת ומבשלים עוד כ-5 דקות, עד שהרוטב מצטמצם והסלמון מצופה בו בצורה יפה.
6. מסירים מהאש ומעבירים לצלחת הגשה. מקשטים בשומשום ובבצל ירוק קצוץ ומגישים חם.