1. מתחילים בחיתוך הפלפלים לרצועות דקות והבצל לחצאי טבעות. מחממים מחבת גדולה עם כף שמן זית ומטגנים את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב.
2. מוסיפים את הפלפלים למחבת וממשיכים לטגן על אש בינונית עד שהפלפלים מתרככים מעט.
3. בזמן שהירקות מתבשלים, מתבלים את פילה הסלמון במלח ופלפל משני הצדדים.
4. במחבת נפרדת, מחממים את שארית שמן הזית ומניחים את פילה הסלמון עם העור כלפי מטה. מטגנים כ-4 דקות עד שהעור הופך פריך.
5. הופכים את הסלמון ומוסיפים למחבת את רוטב הסויה והדבש. ממשיכים לטגן עוד כ-3 דקות עד שהסלמון מתבשל היטב.
6. מחזירים את הירקות למחבת עם הסלמון ומערבבים בעדינות כדי שהטעמים יתמזגו.
7. מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה ומגישים חם לצד אורז לבן או קינואה.