1. מתחילים בחימום שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
2. מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים קלות עד שהוא מתחיל להזהיב.
3. מוסיפים את פילה הסלמון למחבת, מתבלים במלח, פלפל, כמון ופפריקה מתוקה, ומטגנים כ-4 דקות מכל צד עד שהסלמון מתבשל היטב.
4. בזמן שהסלמון מתבשל, מערבבים בקערה קטנה את גרגרי הרימון עם הדבש ומיץ הלימון.
5. לאחר שהסלמון מוכן, מסירים אותו מהמחבת ומניחים על צלחת הגשה.
6. במחבת שבה טוגן הסלמון, מוסיפים את תערובת גרגרי הרימון ומבשלים כ-2 דקות עד שהרוטב מתחיל להסמיך.
7. יוצקים את הרוטב על הסלמון ומפזרים מעל כוסברה קצוצה.
8. מגישים חם ונהנים מהטעמים המופלאים.