1. מתחילים בהכנת הסלמון: מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים את שמן הזית. מניחים את פילה הסלמון במחבת עם העור כלפי מטה ומטגנים כ-4 דקות עד שהעור הופך פריך.
2. הופכים את הסלמון ומוסיפים למחבת את השום הכתוש, הסויה, הדבש ומיץ הלימון. מבשלים עוד כ-3 דקות עד שהסלמון מבושל היטב אך עדיין עסיסי.
3. מוציאים את הסלמון מהמחבת ומניחים בצד. באותה מחבת, מוסיפים את שמן השומשום ומחממים.
4. מוסיפים את הברוקולי למחבת ומקפיצים כ-5 דקות עד שהוא מתרכך מעט אך עדיין שומר על פריכותו.
5. מוסיפים את השומשום הקלוי ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
6. מגישים את הסלמון עם הברוקולי המוקפץ בצד, ומזלפים מעט מהרוטב שנשאר במחבת מעל הסלמון להשלמת הטעמים.