1. מתחילים בהכנת המרינדה לסלמון: בקערה קטנה מערבבים את שמן הזית, הדבש, רוטב הסויה והשום הכתוש. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
2. מניחים את פילה הסלמון במרינדה ומשרים למשך 10 דקות כדי שהטעמים ייספגו היטב.
3. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים מעט שמן זית. מניחים את פילה הסלמון במחבת ומטגנים כ-4-5 דקות מכל צד עד שהסלמון מתבשל ומקבל צבע זהוב.
4. בזמן שהסלמון מתבשל, חותכים את האבוקדו לקוביות ומסחטים את הליים מעליהם. מערבבים בעדינות כדי שהאבוקדו יישאר שלם.
5. לאחר שהסלמון מוכן, מסדרים אותו על צלחת הגשה ומפזרים מעל את קוביות האבוקדו עם הליים.
6. מקשטים בכוסברה קצוצה ומגישים מיד.