1. הכינו את כל הירקות: פרסו את הכרוב הסגול דק, גררו את הגזרים, חתכו את הפלפל האדום לרצועות דקות ופרסו את המלפפון. הניחו את כל הירקות בקערה גדולה.
2. הוסיפו את הכוסברה והנענע הקצוצות לקערה עם הירקות וערבבו בעדינות כדי לשלב את כל המרכיבים.
3. הכינו את הרוטב: בקערה קטנה, ערבבו את רוטב הסויה, מיץ הליים, הסוכר החום, שמן השומשום, השום הכתוש והפלפל הצ'ילי הקצוץ. ערבבו היטב עד שהסוכר נמס והרוטב אחיד.
4. שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו בעדינות כדי שכל הירקות יהיו מצופים ברוטב.
5. פזרו מעל את הבוטנים הקלויים והשומשום הקלוי לפני ההגשה.
6. הגישו את הסלט מיד ותיהנו מהטעמים המרעננים והחמצמצים שלו.