1. בקערה גדולה, שלבו את הכרוב, הגזר, הפלפל האדום, הכוסברה והנענע. ערבבו היטב כדי שהטעמים יתמזגו.
2. הוסיפו את הבוטנים הקלויים והלימונית הקצוצה וערבבו בעדינות.
3. בקערה קטנה, שלבו את רוטב הסויה, שמן השומשום, מיץ הליים, הסוכר החום והצ'ילי הגרוס. ערבבו עד שהסוכר נמס והתערובת אחידה.
4. שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
5. טעמו והוסיפו מלח לפי הצורך. אם אתם אוהבים יותר חריף, אפשר להוסיף עוד צ'ילי גרוס.
6. הגישו מיד או השאירו במקרר למשך 15 דקות כדי שהטעמים יתמזגו יותר.