1. תחילה, חותכים את הכרוב הלבן לרצועות דקות ומניחים בקערה גדולה.
2. קולפים את הגזרים ומגרדים אותם בפומפייה גסה. מוסיפים לכרוב.
3. חותכים את הפלפלים לרצועות דקות ומוסיפים לקערה.
4. קוצצים את הכוסברה ומוסיפים לירקות.
5. בקערה נפרדת, מערבבים את רוטב הסויה, חומץ האורז, שמן השומשום, סוכר חום, מיץ ליים, שום, ג'ינג'ר ופלפל צ'ילי עד לקבלת רוטב אחיד.
6. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים היטב עד שכל הירקות מצופים ברוטב.
7. מפזרים מעל את הבוטנים הקלויים ומגישים מיד.