1. בקערה גדולה, מערבבים את החסה, הגזרים, הפלפל האדום והמלפפון. מערבבים היטב כדי שהירקות יתפזרו בצורה שווה.
2. מוסיפים את החמוציות, הבוטנים, הכוסברה, הנענע והבצל הירוק. מערבבים בעדינות כדי לשמור על המרקם של הירקות.
3. בקערה קטנה, מערבבים את רוטב הסויה, מיץ הליים, הסוכר החום, שמן השומשום, רוטב הדגים, השום והג'ינג'ר. מערבבים היטב עד שהסוכר נמס והרוטב אחיד.
4. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות כדי שכל הירקות יתכסו ברוטב. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
5. מגישים מיד, ומקשטים בעוד קצת בוטנים קצוצים וכוסברה טרייה אם רוצים.