1. נתחיל בהכנת הירקות: נפרוס את הכרוב הסגול לפרוסות דקות, נגרר את הגזרים, נחתוך את הפלפל האדום לרצועות דקות ונפרוס את המלפפון. נשים את כל הירקות בקערה גדולה.
2. נוסיף לירקות את הכוסברה הקצוצה ואת הבוטנים הקלויים הקצוצים גס. נערבב היטב כדי שהטעמים יתמזגו.
3. עכשיו נכין את הרוטב: בקערה קטנה נערבב את חמאת הבוטנים עם רוטב הסויה, חומץ האורז, הסוכר החום, שמן השומשום, השום הכתוש, הג'ינג'ר המגורר ופתיתי הצ'ילי (אם רוצים קצת חריפות). נערבב עד לקבלת רוטב חלק ואחיד.
4. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעדינות עד שכל הירקות מצופים ברוטב.
5. נטעם ונשפר תיבול לפי הצורך - אפשר להוסיף עוד רוטב סויה או חומץ אם רוצים יותר חמיצות.
6. נגיש את הסלט מיד או נשמור במקרר עד שעת ההגשה. הסלט נשמר היטב במקרר למשך יום-יומיים.