1. נתחיל בהכנת הירקות: קלפו את הגזר וחתכו אותו לרצועות דקות. חתכו את המלפפון והפלפל האדום לרצועות דקות גם כן. קצצו את הבצל הסגול לפרוסות דקות.
2. חצו את האבוקדו, הוציאו את הגלעין וחתכו את הבשר לקוביות בינוניות.
3. קצצו את הכוסברה והנענע והניחו בצד.
4. בקערה גדולה, ערבבו את כל הירקות החתוכים יחד עם קוביות האבוקדו.
5. בקערה קטנה, ערבבו את רוטב הסויה, מיץ הליים, שמן השומשום והדבש עד לקבלת רוטב אחיד.
6. שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו בעדינות כדי לא לפגוע בצורת האבוקדו.
7. הוסיפו את הכוסברה, הנענע והבוטנים הקלויים וערבבו שוב בעדינות.
8. חתכו את הצ'ילי האדום לפרוסות דקות והוסיפו לסלט לפי הטעם.
9. טעמו והוסיפו מלח אם יש צורך.
10. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים המרעננים!