1. ראשית, יש לשטוף היטב את השעועית השחורה ולסנן אותה. אם אתם משתמשים בשעועית משומרת, ודאו לשטוף אותה היטב כדי להיפטר מהמלח המיותר.
2. בקערה גדולה, שלבו את השעועית השחורה, התירס, העגבניות, האבוקדו והבצל הסגול. ערבבו בעדינות כדי לא לפגוע במרקם האבוקדו.
3. הוסיפו את הפלפל הצ'ילי והכוסברה הקצוצה. אם אתם אוהבים חריף, אפשר להוסיף עוד פלפל צ'ילי לפי הטעם.
4. הכינו את הרוטב על ידי ערבוב מיץ הליים עם שמן הזית, מלח ופלפל. שיפכו את הרוטב על הסלט וערבבו בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו בטעמים.
5. תנו לסלט לנוח במקרר לפחות 15 דקות לפני ההגשה, כדי שהטעמים יתמזגו יחד בצורה מושלמת.
6. הגישו את הסלט קר, ותיהנו מהטעמים המדהימים של מקסיקו!