1. קלפו את הגזרים והסלק וחתכו אותם לרצועות דקות בעזרת קולפן או מנדולינה.
2. חתכו את תפוחי העץ לרצועות דקות, והשאירו את הקליפה כדי להוסיף צבע ומרקם.
3. בקערה גדולה, ערבבו את רצועות הגזר, הסלק ותפוחי העץ.
4. בקערה קטנה, ערבבו את מיץ הלימון, שמן הזית והדבש עד לקבלת רוטב אחיד.
5. שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
6. הוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם וערבבו שוב.
7. פזרו מעל את אגוזי המלך והפטרוזיליה הקצוצה לפני ההגשה.