1. התחילו בקילוף הגזר, הסלק והקולורבי. לאחר מכן, חתכו אותם לרצועות דקות בעזרת קולפן או מנדולינה. זה יבטיח שהסלט יהיה קליל ונעים לאכילה.
2. חתכו את הצנון לפרוסות דקות והוסיפו לקערה עם שאר השורשים.
3. קחו חופן נדיב של עלי נענע טריים, שטפו ויבשו אותם היטב. לאחר מכן, קצצו אותם דק והוסיפו לקערה.
4. הכינו את הרוטב: בקערה קטנה, ערבבו מיץ לימון טרי עם שמן זית, מלח ופלפל שחור לפי הטעם. ערבבו היטב עד שהרוטב אחיד.
5. שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו בעדינות כך שכל השורשים יהיו מצופים ברוטב.
6. פזרו מעל אגוזי מלך קצוצים להוספת קראנץ' וטעם עשיר.
7. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים המרעננים והצבעים המרהיבים של הסלט.