1. קלפו את הגזרים, הסלק והקולורבי וחתכו אותם לרצועות דקות בעזרת קולפן או מנדולינה. זה יבטיח שהסלט יהיה פריך ומלא בטעמים.
2. חתכו את תפוח העץ לרצועות דקות והוסיפו לקערה עם השורשים. התפוח מוסיף מתיקות טבעית ורעננות לסלט.
3. הוסיפו את החמוציות המיובשות לקערה. הן יעניקו לסלט טעם חמצמץ-מתוק ומרקם מעניין.
4. פזרו את אגוזי המלך הקצוצים מעל הסלט. האגוזים מוסיפים קראנץ' וטעם עשיר.
5. בקערה קטנה, ערבבו את שמן הזית, חומץ הבלסמי, מיץ הלימון, המלח, הפלפל והדבש. ערבבו היטב עד לקבלת רוטב אחיד.
6. שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
7. תנו לסלט לנוח כ-10 דקות לפני ההגשה, כדי שהטעמים יתמזגו יחד.