1. קלפו את הגזרים, הסלק והקולורבי וחתכו אותם לרצועות דקות בעזרת קולפן או מנדולינה. זה יבטיח שהסלט יהיה קליל וקריספי.
2. חתכו את תפוח העץ לרצועות דקות והוסיפו לקערה עם השורשים. התפוח מוסיף מתיקות טבעית ורעננות לסלט.
3. הוסיפו את אגוזי המלך הקלויים והחמוציות המיובשות לקערה. האגוזים מוסיפים קראנצ'יות והחמוציות מוסיפות חמיצות מתוקה.
4. בקערה קטנה, ערבבו את שמן הזית, מיץ הלימון, הדבש, המלח והפלפל. ערבבו היטב עד לקבלת רוטב אחיד.
5. שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
6. הגישו מיד ותיהנו מסלט טרי, צבעוני ומלא טעמים.