1. תחילה, יש לקלף את הרימונים ולהוציא את הגרעינים. ניתן לעשות זאת על ידי חיתוך הרימון לחצי והכאתו בעזרת כף עץ מעל קערה כדי שהגרעינים יפלו לתוכה.
2. את תפוחי העץ יש לחתוך לקוביות קטנות. אם אתם מעדיפים, ניתן להשאיר את הקליפה כדי להוסיף צבע ומרקם.
3. בקערה גדולה, מערבבים את גרעיני הרימון עם קוביות התפוח, עלי הנענע ואגוזי המלך הקצוצים.
4. בקערה קטנה נפרדת, מערבבים את מיץ הלימון עם שמן הזית, מלח ופלפל. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו בטעמים.
5. מגישים מיד ונהנים מהטריות והטעמים המופלאים!