1. תחילה, יש לקלף את הרימונים ולהוציא את הגרגרים. ניתן לעשות זאת על ידי חיתוך הרימון לחצי והכאתו בעדינות עם כף עץ מעל קערה כדי שהגרגרים יפלו לתוכה.
2. קלפו את התפוזים וחתכו אותם לפלחים קטנים. חשוב להוציא את כל הגרעינים אם יש.
3. קצצו את הבצל הסגול לחתיכות דקות מאוד. אם אתם לא אוהבים את הטעם החזק של הבצל, ניתן להשרות אותו במים קרים לכמה דקות לפני השימוש.
4. קצצו את עלי הנענע והפטרוזיליה בצורה גסה.
5. בקערה גדולה, ערבבו את גרגרי הרימון, פלחי התפוז, הבצל הקצוץ, עלי הנענע והפטרוזיליה.
6. הוסיפו את אגוזי המלך הקלויים לסלט וערבבו בעדינות.
7. הכינו רוטב על ידי ערבוב שמן הזית עם מיץ הלימון, מלח ופלפל. שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו בטעמים.
8. הגישו את הסלט מיד, או שמרו במקרר עד ההגשה.