1. תחילה, נתחיל בהכנת הרימונים. חותכים את הרימונים לחצי ומוציאים את הגרעינים בעדינות. ניתן לעשות זאת על ידי חבטה על גב הרימון עם כף עץ מעל קערה כדי שהגרעינים יפלו לתוכה.
2. בקערה גדולה, מערבבים את עלי הרוקט והתרד. מוסיפים את גרעיני הרימון ומערבבים בעדינות.
3. מוסיפים את אגוזי המלך הקלויים ואת גבינת הפטה המפוררת לסלט ומערבבים.
4. להכנת הרוטב, מערבבים בקערה קטנה את שמן הזית, חומץ הבלסמי והדבש. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים היטב עד לקבלת רוטב אחיד.
5. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
6. מגישים מיד ונהנים מהטעמים המופלאים!