1. בקערה גדולה, שלבו את גרגרי הרימון, הזיתים השחורים והבצל הסגול הקצוץ. ערבבו בעדינות כדי לא לפגוע בגרגרי הרימון.
2. הוסיפו את הפטרוזיליה הקצוצה וערבבו שוב בעדינות.
3. בקערה נפרדת, הכינו את הרוטב: שלבו את שמן הזית, מיץ הלימון, החומץ הבלסמי, המלח והפלפל. ערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
4. שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
5. תנו לסלט לנוח כ-10 דקות לפני ההגשה כדי שהטעמים יתמזגו יחד.