1. נתחיל בהכנת הרוטב: בקערה קטנה נערבב את שמן הזית עם החומץ הבלסמי, נוסיף מעט מלח ופלפל לפי הטעם ונערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
2. נשטוף את עלי הרוקט והתרד היטב ונייבש אותם בעזרת מגבת נייר.
3. נחתוך את תפוחי העץ לקוביות קטנות, נשאיר את הקליפה כדי לשמור על הפריכות.
4. נחתוך את גבינת הרוקפור לקוביות קטנות.
5. בקערת סלט גדולה נשלב את עלי הרוקט, התרד, קוביות התפוח, גבינת הרוקפור, אגוזי המלך והחמוציות.
6. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
7. נטעם ונוסיף מלח או פלפל לפי הצורך.
8. נגיש את הסלט מיד כדי לשמור על הפריכות והרעננות של המרכיבים.