1. מתחילים בהכנת השרימפס: מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים את שמן הזית. מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים קלות עד שהוא מתחיל להזהיב. מוסיפים את השרימפס למחבת, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים כ-3-4 דקות מכל צד עד שהשרימפס ורודים ומבושלים היטב.
2. בזמן שהשרימפס מתבשלים, מכינים את הסלט: שוטפים את החסה היטב וקורעים אותה לחתיכות בגודל ביס. מניחים את החסה בקערה גדולה.
3. מוסיפים לחסה את הקרוטונים, גבינת הפרמזן המגוררת, ומערבבים בעדינות.
4. מוסיפים את השרימפס המבושלים לסלט ומערבבים בעדינות כדי לשלב את כל המרכיבים.
5. יוצקים את רוטב הקיסר על הסלט, מוסיפים את מיץ הלימון והפטרוזיליה הקצוצה, ומערבבים שוב בעדינות.
6. מגישים מיד ונהנים מהטעמים המדהימים של סלט קיסר עם שרימפס!