
1. תחילה, נשטוף את עלי החסה היטב ונייבש אותם בעזרת מגבת נייר. נחתוך את העלים לחתיכות בגודל בינוני ונניח בקערה גדולה.
2. נוסיף לקערה את הקרוטונים ללא גלוטן ואת גבינת הפרמזן המגוררת.
3. להכנת הרוטב, נערבב בקערה קטנה את רוטב הקיסר ללא גלוטן עם שמן הזית, מיץ הלימון, והשום הכתוש. נערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
4. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעדינות כך שכל העלים יהיו מצופים ברוטב.
5. נוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ונערבב שוב.
6. נגיש את הסלט מיד, כדי לשמור על הקריספיות של הקרוטונים והטריות של החסה.