1. התחילו בשטיפת עלי הקייל והחסה הרומית היטב תחת מים זורמים. יבשו אותם בעזרת מגבת נייר או מסננת.
2. קרעו את עלי הקייל והחסה לחתיכות בגודל ביס והניחו בקערה גדולה.
3. חממו מעט שמן זית במחבת על חום בינוני והוסיפו את הקרוטונים. טגנו אותם עד שהם מזהיבים ופריכים. הוסיפו מעט מלח ופלפל לפי הטעם.
4. הוסיפו את הקרוטונים המוכנים לקערת הסלט.
5. פזרו מעל את הפרמזן המגורד בנדיבות.
6. ערבבו את רוטב הקיסר עם מעט מיץ לימון, מלח ופלפל לפי הטעם. שיפכו את הרוטב על הסלט וערבבו בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים היטב.
7. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים המופלאים!