1. מתחילים בחזה העוף: מחממים מחבת עם כף שמן זית על אש בינונית. מתבלים את חזה העוף במלח ופלפל ומטגנים כ-7 דקות מכל צד עד שהעוף מבושל היטב וזהוב. מוציאים מהמחבת ומניחים להתקרר מעט.
2. בזמן שהעוף מתקרר, שוטפים את החסה וחותכים אותה לרצועות דקות. מניחים בקערה גדולה.
3. מוסיפים לחסה את הקרוטונים וגבינת הפרמזן המגוררת.
4. חותכים את חזה העוף לרצועות דקות ומוסיפים לקערה עם החסה.
5. מכינים את הרוטב: מערבבים את רוטב הקיסר המוכן עם השום הכתוש ומיץ הלימון. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים היטב עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
6. מגישים מיד ונהנים מהטעמים המופלאים של סלט קיסר עם חזה עוף.