1. מתחילים בחזה ההודו: מחממים מחבת עם כף שמן זית על אש בינונית. מתבלים את חזה ההודו במלח ופלפל ומטגנים מכל צד עד שהוא מבושל היטב וזהוב, כ-7 דקות לכל צד. מוציאים מהמחבת ומניחים להתקרר מעט.
2. בזמן שההודו מתקרר, שוטפים את החסה הרומית וחותכים אותה לרצועות דקות. מניחים בקערת סלט גדולה.
3. חותכים את חזה ההודו לרצועות דקות ומוסיפים לקערת הסלט עם החסה.
4. מוסיפים לקערה את הקרוטונים, גבינת הפרמזן המגוררת, ומערבבים בעדינות.
5. מכינים את הרוטב: מערבבים את רוטב הקיסר המוכן עם מיץ הלימון ושן השום הכתושה. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים היטב עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
6. מגישים מיד ונהנים מהטעמים המופלאים!