1. נתחיל בהכנת הרוטב: בקערה קטנה נערבב את שמן הזית, מיץ הלימון, חרדל הדיז'ון, השום הכתוש, היוגורט, מלח ופלפל. נערבב היטב עד לקבלת רוטב חלק ואחיד.
2. נחתוך את הבצל הסגול לפרוסות דקות ונניח בצד. אם רוצים, ניתן להשרות את הבצל במעט מים קרים כדי להפחית את החריפות.
3. בקערה גדולה נניח את החסה הקרועה, נוסיף את הקרוטונים וגבינת הפרמזן המגוררת.
4. נוסיף את הבצל הסגול הפריך לקערה עם החסה והקרוטונים.
5. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
6. נטעם ונוסיף מלח או פלפל לפי הצורך.
7. נגיש מיד ונהנה מהטעמים המופלאים!