1. מתחילים בהכנת החסה: שוטפים היטב את החסה הרומית ומייבשים אותה. לאחר מכן, קורעים אותה לחתיכות בגודל ביס ומניחים בקערה גדולה.
2. מוסיפים את הפרמזן המגורד, הקרוטונים ללא גלוטן, אגוזי המלך הקצוצים, עגבניות השרי החצויות והזיתים השחורים הפרוסים לקערה עם החסה.
3. מערבבים את כל המרכיבים בעדינות כדי לשמור על טריות החסה.
4. מוסיפים את רוטב הקיסר ללא גלוטן ומערבבים שוב בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
5. מוסיפים כף שמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים קלות.
6. מגישים את הסלט מיד, כדי לשמור על הקריספיות של הקרוטונים והטריות של החסה.