
1. מתחילים בהכנת הקינואה: אם אין לכם קינואה מבושלת מראש, מבשלים כוס קינואה לפי ההוראות על האריזה ומניחים לה להתקרר.
2. חותכים את המלפפונים לקוביות קטנות ומניחים בקערה גדולה.
3. מוסיפים את הקינואה המבושלת והקרה לקערה עם המלפפונים.
4. קוצצים את הפטרוזיליה, הנענע והבצל הירוק ומוסיפים לקערה.
5. מוסיפים את גרעיני הרימון לקערה ומערבבים בעדינות את כל המרכיבים.
6. מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים שוב.
7. מגישים מיד או שומרים במקרר עד ההגשה.