1. מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. חותכים את הפלפל, הקישוא, החציל והבצל לקוביות ומניחים בתבנית אפייה.
3. מזלפים שמן זית, מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים היטב.
4. קולים בתנור כ-25 דקות עד שהירקות רכים ומשחימים.
5. בזמן שהירקות בתנור, מכינים את הקוסקוס: שמים את הקוסקוס בקערה, מוסיפים מים רותחים, מכסים ומניחים ל-5 דקות. לאחר מכן מערבבים עם מזלג.
6. מכינים את הרוטב: מערבבים מיץ לימון, דבש ושום בקערה קטנה.
7. מערבבים את הקוסקוס עם הירקות הקלויים, מוסיפים את הפטרוזיליה והנענע, ומזלפים את הרוטב מעל. מערבבים היטב ומגישים.