
1. מתחילים בקילוף הקולורבי וחותכים אותו לרצועות דקות. ניתן להשתמש במנדולינה כדי לקבל רצועות אחידות ודקות.
2. חותכים את תפוח העץ הירוק לרצועות דקות, ומוסיפים לקערה עם הקולורבי.
3. מוסיפים את אגוזי המלך הקצוצים והחמוציות המיובשות לקערה.
4. בקערה קטנה נפרדת, מערבבים את שמן הזית עם מיץ הלימון, מלח ופלפל. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
5. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
6. מפזרים מעל את הפטרוזיליה הקצוצה ומגישים מיד.