1. ראשית, קלפו את הקולורבי וחתכו אותו לרצועות דקות. ניתן להשתמש במנדולינה כדי לקבל פרוסות דקות ואחידות.
2. הניחו את רצועות הקולורבי בקערה גדולה.
3. הוסיפו לקערה את גרגרי הרימון ועלי הנענע. ערבבו בעדינות כדי לא לפגוע בגרגרי הרימון.
4. בקערה קטנה נפרדת, ערבבו את שמן הזית עם מיץ הלימון, המלח והפלפל. ערבבו היטב עד לקבלת רוטב אחיד.
5. שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
6. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים המרעננים והצבעים המרהיבים.