
1. נתחיל בהכנת הרוטב: בקערה קטנה נערבב את מיץ הלימון, הדבש ושמן הזית. נוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ונערבב היטב עד שהרוטב אחיד.
2. בקערה גדולה נשים את רצועות הקולורבי. נוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה ואת אגוזי המלך הקצוצים.
3. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
4. נטעם ונשפר תיבול אם צריך. ניתן להוסיף עוד מלח, פלפל או דבש לפי הטעם האישי.
5. נגיש את הסלט מיד, או נשמור במקרר עד ההגשה. הסלט נשמר היטב במקרר למשך יום-יומיים.