1. נתחיל בהכנת הרוטב: בקערה קטנה נערבב את החרדל, הדבש, וחומץ התפוחים עד לקבלת תערובת אחידה.
2. נוסיף את שמן הזית בהדרגה תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהרוטב מתעבה מעט.
3. נוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ונערבב שוב.
4. בקערה גדולה נשים את רצועות הקולורבי, הגזר המגורר, הפטרוזיליה ואגוזי המלך.
5. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
6. נטעם ונשפר תיבול אם יש צורך.
7. נגיש מיד או נשמור במקרר עד ההגשה.