
1. קלפו את הקולורבי והגזר וחתכו אותם לרצועות דקות בעזרת קולפן או מנדולינה.
2. הניחו את רצועות הקולורבי והגזר בקערה גדולה.
3. הוסיפו את אגוזי המלך הקצוצים והחמוציות המיובשות לקערה וערבבו בעדינות.
4. בקערה קטנה נפרדת, ערבבו את שמן הזית, חומץ הבלסמי והדבש עד לקבלת רוטב אחיד.
5. שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו היטב כך שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
6. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם וערבבו שוב.
7. העבירו את הסלט לכלי הגשה וקשטו בעלי נענע טריים לפני ההגשה.