1. התחילו בחיתוך הפירות: חתכו את התותים לחצאים, את התפוחים לקוביות קטנות, את הבננות לפרוסות דקות, ואת המנגו לקוביות בינוניות. השאירו את הענבים שלמים או חתכו לחצאים אם הם גדולים.
2. חממו מחבת קטנה על אש בינונית והוסיפו את השקדים הפרוסים. קלוי אותם במשך 3-5 דקות עד שהם מקבלים צבע זהוב וריח נעים. שימו לב לא לשרוף אותם!
3. בקערה גדולה, ערבבו את כל הפירות החתוכים יחד עם השקדים הקלויים.
4. הוסיפו כף דבש ומעט מיץ לימון לפי הטעם. ערבבו בעדינות כדי לא לפגוע במרקם הפירות.
5. קשטו בעלי נענע טריים והגישו מיד. הסלט הכי טעים כשהוא טרי וקר.