1. התחילו בחיתוך הפירות: חתכו את התותים לרבעים, את הבננות לפרוסות דקות, את הקיווי לקוביות, את התפוחים לקוביות קטנות, ואת הענבים לחצאים.
2. הניחו את כל הפירות בקערה גדולה וערבבו בעדינות.
3. הוסיפו לקערה את אגוזי המלך הקצוצים וערבבו שוב.
4. קחו את השוקולד המריר והמסו אותו בעדינות במיקרוגל או בבאן מארי עד שהוא נוזלי וחלק.
5. שפכו את השוקולד המומס על הפירות וערבבו בעדינות כך שכל הפירות יקבלו מעטה שוקולדי.
6. הוסיפו כף דבש ומעט מיץ לימון טרי וערבבו שוב.
7. העבירו את הסלט לקערת הגשה יפה וקשטו בעלי נענע טריים.
8. הגישו מיד ותיהנו מהשילוב המדהים של פירות ושוקולד!