1. התחילו בחיתוך כל הפירות לחתיכות בגודל ביס. חשוב שהפירות יהיו טריים ובשלים כדי לקבל את הטעם המיטבי.
2. הניחו את כל הפירות בקערה גדולה. הוסיפו את עלי הנענע הטריים. ניתן לקרוע את העלים בידיים כדי לשחרר את הארומה.
3. סחטו מעל את מיץ הלימון הטרי. הלימון לא רק מוסיף טעם, אלא גם שומר על הצבע היפה של הפירות.
4. הוסיפו כף דבש מעל הכל וערבבו בעדינות כדי שכל הפירות יתכסו במעטה דק של דבש.
5. תנו לסלט לנוח במקרר כ-10 דקות לפני ההגשה כדי שהטעמים יתמזגו יחד. הגישו קר ותיהנו!