1. קלפו וחתכו את המנגו לקוביות קטנות. אם אתם לא בטוחים איך לקלף מנגו, פשוט חתכו את החלק העליון והתחתון, ולאחר מכן חתכו את הקליפה בעדינות עם סכין חדה.
2. קלפו את האננס וחתכו אותו לקוביות קטנות. אם אתם משתמשים באננס טרי, ודאו להסיר את הליבה הקשה.
3. קלפו את הקיווי וחתכו אותו לפרוסות דקות.
4. חתכו את התפוח לקוביות קטנות. אין צורך לקלף את התפוח, אבל אם אתם מעדיפים, אפשר.
5. חצו את הענבים לחצאים.
6. חתכו את התותים לפרוסות.
7. בקערה גדולה, ערבבו את כל הפירות יחד.
8. הוסיפו את מיץ הלימון והדבש וערבבו בעדינות כדי לצפות את הפירות.
9. קשטו בעלי נענע טריים לפני ההגשה.
10. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים המרעננים!