1. קלפו את הבננות וחתכו אותן לפרוסות דקות. הניחו בקערה גדולה.
2. קלפו את הקיווים וחתכו אותם לקוביות קטנות. הוסיפו לקערה.
3. חתכו את התפוח לקוביות קטנות והוסיפו לקערה. אין צורך לקלף את התפוח, אך אם אתם מעדיפים, אפשר לקלף.
4. קלפו את התפוז, הפרידו לפלחים וחתכו כל פלח לחצי. הוסיפו לקערה.
5. הוסיפו את הענבים לקערה. אם הענבים גדולים, חתכו אותם לחצאים.
6. פזרו את אגוזי המלך הקצוצים מעל הפירות.
7. בקערה קטנה, ערבבו את הדבש עם מיץ הלימון עד לקבלת תערובת אחידה.
8. שפכו את תערובת הדבש והלימון על הפירות וערבבו בעדינות כדי שכל הפירות יתכסו ברוטב.
9. הוסיפו את היוגורט הטבעי וערבבו שוב בעדינות.
10. הגישו מיד או שמרו במקרר עד ההגשה.