1. ראשית, נשטוף היטב את כל הפירות תחת מים זורמים. חשוב לוודא שהפירות נקיים מכל לכלוך או חומרי הדברה.
2. נחתוך את התפוחים לקוביות קטנות, נשאיר את הקליפה כדי לשמור על הצבע והטעם.
3. נקלף את הבננה ונחתוך לפרוסות דקות.
4. נקלף את הקיווי ונחתוך לקוביות.
5. נחתוך את הענבים לחצאים, אם הם גדולים מדי.
6. נחתוך את התותים לרבעים.
7. נקלף את המנגו ונחתוך לקוביות.
8. נערבב את כל הפירות בקערה גדולה.
9. נוסיף מיץ תפוזים טרי ודבש לפי הטעם ונערבב בעדינות כדי לא לפגוע בצורת הפירות.
10. נקשט בעלי נענע טריים ונגיש מיד.