1. תחילה, קלפו את האננס וחתכו אותו לקוביות קטנות. הניחו בקערה גדולה.
2. קלפו את המנגו וחתכו אותו לרצועות דקות. הוסיפו לקערה.
3. קלפו את הקיווי וחתכו אותו לפרוסות דקות. הוסיפו לקערה.
4. קלפו את הפפאיה, הוציאו את הגרעינים וחתכו לקוביות. הוסיפו לקערה.
5. חצו את הענבים והוסיפו לקערה.
6. חתכו את התותים לחצאים והוסיפו לקערה.
7. פזרו את הקוקוס המגורד מעל הפירות.
8. בקערה קטנה, ערבבו את מיץ הליים עם הדבש עד לקבלת תערובת אחידה.
9. שפכו את תערובת הליים והדבש על הפירות וערבבו בעדינות כדי שכל הפירות יתכסו ברוטב.
10. פזרו את הנענע הקצוצה מעל הסלט והגישו מיד.