1. קודם כל, נתחיל בקילוף הפירות. קלפו את התפוזים, הקלמנטינות, האשכולית והלימון. חשוב להוריד את כל הקליפה הלבנה כדי שהסלט יהיה נעים לאכילה.
2. חיתכו את הפירות לפרוסות דקות או לקוביות, לפי העדפתכם. אני אישית אוהבת לשלב בין השניים כדי לקבל מרקם מעניין.
3. הוציאו את גרעיני הרימון והוסיפו אותם לקערה עם שאר הפירות. זהו שלב קצת מלכלך, אבל שווה את המאמץ!
4. בקערה קטנה, ערבבו את הדבש עם מיץ הלימון והמלח עד לקבלת רוטב אחיד.
5. שפכו את הרוטב על הפירות וערבבו בעדינות כדי שכל הפירות יתכסו ברוטב.
6. פזרו מעל את עלי הנענע הקצוצים והשקדים הקלויים. הם יוסיפו טעם ומרקם מיוחד לסלט.
7. תנו לסלט לנוח במקרר כ-10 דקות לפני ההגשה כדי שהטעמים יתמזגו יחד.