1. תחילה, ננקה את הפטריות ונחתוך אותן לפרוסות דקות. חשוב לשמור על גודל אחיד כדי שהן יתבשלו בצורה שווה.
2. במחבת גדולה, נחמם את שמן הזית על חום בינוני ונוסיף את הפטריות. נטגן אותן עד שהן מתחילות להתרכך ולהשחים מעט, כ-5 דקות.
3. נוסיף למחבת את רוטב הסויה, חומץ האורז, הסוכר החום, השום והג'ינג'ר. נערבב היטב ונבשל עוד כ-3 דקות עד שהרוטב מצטמצם מעט.
4. נכבה את האש ונוסיף את שמן השומשום, השומשום הקלוי, הבצל הירוק והכוסברה. נערבב בעדינות כדי שהטעמים יתמזגו.
5. נטעם ונוסיף מלח ופלפל לפי הצורך. ניתן לסלט להתקרר מעט לפני ההגשה כדי שהטעמים יתפתחו.
6. נגיש את הסלט בטמפרטורת החדר או קר, כתוספת מרעננת לכל ארוחה.